Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

HÁROMEZER-KILENCSZÁZ ELSŐÉVEST KÖSZÖNTENEK

A győri Széchenyi István Egyetem 2010. szeptember 6-án, hétfőn 10 órakor a Városi-Egyetemi Csarnokban tartja tanévnyitó ünnepségét.

Az intézmény vezetői és Borkai Zsolt győri polgármester köszönti a 3882 elsőévest, akik közül 2516-an nappali képzésben kezdik tanulmányaikat.

Pongrácz Ferenc, az IBM Magyarország Kft. megbízott vezérigazgatója, az egyetem egykori hallgatójának a gólyákat motiváló előadása után a magyar állampolgárságú hallgatók fogadalmat tesznek, s átadják a Köztársasági- és a Horváth Ede ösztöndíjakat, a jó tanuló – jó sportoló elismeréseket.

A Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar hagyományosan külön is megnyitja az új tanévet. 2010. szeptember 6-án, hétfőn 14 órakor az egyetemi hangversenyteremben (9025 Győr, Kossuth Lajos u. 5.) dr. Szalay Gyula dékán köszönti a jogász, a nemzetközi igazgatás BA, az európai és nemzetközi igazgatási mesterszak és a jogi asszisztens felsőfokú szakképzés hallgatóit. A kari ünnepségen adják át a legkiválóbb oktatók és a felsőbbéves hallgatók részére alapított elismeréseket.