Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Hatgólos előny a BL-ben

A norvég csapat eddig magabiztosan menetelt a BL-ben, és az egyik nagy esélyesként tartják számon. A Győr azonban minden tekintetben felülmúlta a Larvikot. A találkozó elején Görbicz adta meg az alaphangot, és világklasszishoz méltó gólokkal mattolta a norvég védelmet. A csapat nagy elszántsággal játszott, amit tovább fokozott a fantasztikus hangulat, amiről a győri közönség gondoskodott.

A hazaiak fokozatosan növelték előnyüket, és 12-6-nál már hat góllal is vezettek. Rantala, a Larvik kapusa hetest védett, és ezután el is kapta a fonalat, így a norvégoknak sikerült közelebb kerülniük, és a félidőben 15-12-t mutatott az eredményjelző. A második játékrészben viszont ismét villámrajtot vett az ETO, és nagyszeru védekezések után gyors támadásokat vezettek. A különbség hétre duzzadt. A kapuban a két hetest is hárító Herrt Guiu váltotta, aki több ziccert is bravúrosan hárított.

Innentől a Győr hét-nyolc góllal vezetett, sőt már kilenc is volt közte, ám a hetesekkel továbbra is hadilábon álltak a lányok. Bár a meccs során kilenc büntetőt is megítéltek a zöld-fehérek javára, abból csak hármat sikerült értékesíteni. Ennek köszönhetően végül a nyolc gólos előnyből hat lett (28-22), de az ETO így is óriási lépést tett a továbbjutás felé.

A győri gólszerzők: Bradeanu 5, Görbicz 8, Spiridon 2, Djokics 4, Vérten 4,Radulovics 1, Temes 1, Kovacsicz 3

További BL eredmények:
Aalborg (dán) - Hypo Niederösterreich (osztrák) 34-24
Slagelse (dán) - Krim Ljubljana (szlovén) 30-23
Viborg (dán) - Lada Toljatti (orosz) 32-32

KEK:
Gudme-Ferencváros 29-29

EHF:
Ikast-Bording (dán) – Debrecen: 26-24
Elda Prestigio (spanyol) – Dunaferr: 34-28