Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Párakapu és vízosztás a hőségben

Párakapuknál frissülhetnek fel a hétvégén Győrben a Széchenyi téren, Csornán a Mártírok terén és Kapuváron a Kossuth utcában az arra járók. A városi ivókutaknál és a szokásos vízosztó helyeken (Győr, Városháza tér, Csorna Mártírok tere) pedig mindenképpen érdemes megkóstolni a friss csapvizet, de akár csak egy hűsítő, frissítő kézmosás is sokat segíthet abban, hogy jobban elviseljék a hőséget.

Legnagyobb arányban Győr-Ménfőcsanak, Győrújbarát, Nyúl magasabb fekvésű területein nőtt meg a vízfogyasztás, nyilván a kertlocsolásokból adódóan.

Az előző hőségriadónál hároméves vízfogyasztási csúcsok dőltek meg, Győr vízfogyasztása negyvenezer köbméter fölé emelkedett, a szokásos 25-30 ezer köbméteres átlaghoz képest. Most pénteken is csúcs közeli vízfogyasztásra számítanak a Pannon-Víz Zrt. szakemberei.