Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Hulladék lerakás – intézkedési terv készül

A mai napon egyeztettem a győri hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó szervezetek képviselőivel. - Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye

 

A megbeszélésen részletesen áttekintettük a jelenlegi problémákat, a magán- és közterületeken illegálisan elhelyezett hulladék és a nem megfelelően használt szelektív hulladékgyűjtő szigetek kérdését, de szó volt a lakossági bejelentések kezelésének, valamint a városi hulladékgazdálkodás optimalizálásának lehetőségeiről is.

 

Első lépésként utasításba adtam, hogy a győri hulladékudvarok területén holnaptól egyszerre három gépjármű, azaz három ügyfél tartózkodhat.

 

Az érintettektől jövő hét keddre intézkedési akcióterv összeállítását, és egy hosszú távú koncepció kidolgozását kértem. A fejleményekről a továbbiakban is tájékoztatást adunk.

 

A probléma megoldásában számítok a lakosság segítségére is, mert ez csak együtt, közös erővel sikerülhet! Rendet fogunk tenni Győrben!

 

Győr, 2020. április 23.

 

Dr. Dézsi Csaba András

polgármester