Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Ilyen lett az Aréna

A kép pénteken, az avató ünnepség előtti napon készült.

 

Az 5500 férőhelyes Audi Aréna Győr építésével párhuzamosan a Magvassy is megújult. Az új létesítményben a zöld színű székekkel szerelt fix lelátók alá betolhatók a narancssárga székes mobil lelátók, vagyis a csarnok befogadóképessége az aktuális rendezvény férőhely-igényéhez igazítható.

 

A megnyitót követően rögtön pezsgő élet költözik a csarnokba, hiszen november 23-án már itt játsszák Bajnokok-ligája mérkőzésüket a kéziseink, december elején pedig a női kézilabda Európa-bajnokság helyszíne lesz az aréna, amely a magyar válogatott csoportmérkőzéseinek ad majd otthont. Előtte két felkészülési meccset is játszanak a lányok, november 29-én Ausztriával, december 4-én pedig Franciaországgal mérkőznek. A nemzetközi események sora jövőre a női kosárlabda Európa-bajnoksággal folytatódik majd. Az új csarnok nívós könnyűzenei koncertekre is várja a győrieket, az Illés Együttes december 19-én, az ABBA The Show december 28-án, míg január 9-én Thomas Anders és a Modern Talking Band lép fel.

 

Az Arénát bemutató további képek és információk itt láthatók.