Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Ismét napirenden a megyei kórház jövője

Mint ismeretes a megyei képviselők április 20-i ülésükön – első olvasatban - már tárgyaltak a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház struktúra-átalakításával kapcsolatos elképzelésekről, a kormány egészségügyi reformja nyomán az intézményben szükségszeruen megteendő lépésekről.

A képviselők akkor – egyhangú döntéssel – úgy határoztak, hogy a struktúra-átalakítással kapcsolatos végleges döntést május 18-án, rendkívüli ülés keretében hozzák meg. Egyben felkérték az intézmény főigazgató-főorvosát, dr. Varga Gábort, hogy a kórház struktúra átalakítását részletesen dolgozza ki és legkésőbb 2007. május 18. napjáig terjessze a közgyulés elé. – számolt be Ponty Zita megyei sajtóreferens.