Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Ismét szúnyoggyérítés várható

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítési munkát. A Győr-Szol Zrt. kedvező időjárási viszonyok esetén tervezetten augusztus 15-én légi kémiai szúnyoggyérítést végez Győrben két repülőgéppel  2236 hektár nagyságú területen, majd augusztus 17-én két repülőgéppel 2225 hektár nagyságú területen, így a beavatkozás lefedi szinte az egész Győrt. Tartaléknapok: augusztus 16 és augusztus 18.

 

A légi szúnyoggyérítést augusztus 14-től kezdődenkedvező időjárási viszonyok esetén földi melegködös szúnyoggyérítés egészíti ki a szúnyogok vizes élőhelyein összesen 956 hektár nagyságú területen. A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.