Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése javaslattételi felhívást tesz közzé Városrész Szolgálatáért díjak 2017. évi adományozására: Adyváros, Bácsa, Belváros, Gyárváros, Gyirmót, Jancsifalu, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Pinnyéd, Révfalu, Szabadhegy, Szentiván, Sziget és Újváros városrészekben.

 

 

A díj adományozására javaslatot tehet: Győr város Közgyűlésében mandátummal rendelkező önkormányzati képviselő, párt győri szervezete, azon civil szervezet, melynek székhelye vagy telephelye az adott városrész területén található, valamint azon önkormányzati intézmény, melynek székhelye vagy telephelye az adott városrész területén található.

 

„Városrész Szolgálatáért” díj adományozható: azon személynek, vagy szervezetnek, aki vagy amely az adott városrész fejlődéséért, a városrész közösségéért önkéntesen, anyagi ellentételezés nélkül végzett munkájával, fáradozásával az Önkormányzat elismerését és megbecsülését vívja ki.

 

A „Városrész Szolgálatáért” díj adományozására vonatkozó javaslatnak tartalmaznia kell: az elismerésre javasolt nevét vagy megnevezését, születési vagy alapítási helyét és idejét, lakcímét vagy székhelyét, foglalkozását vagy tevékenységi körét, az elismerésre javasolt életútjának, munkásságának, teljesítményének, tevékenységének ismertetését, valamint az elismerés megjelölését és részletes indokolását.

 

A döntés során csak a fentieket tartalmazó javaslat vehető figyelembe.

 

Beérkezési határidő: Az írásba foglalt javaslatokat személyesen 2017. április 10-én 15,00 óráig Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Jogi és Önkormányzati Osztály vezetőjéhez kell benyújtani a következő címre: 9021 Győr, Városház tér 1. I. emelet 43. Postán keresztül történő továbbítás esetén a küldeményt olyan időpontban kell postára adni a megadott címre, hogy az biztonsággal beérkezzen fenti határidőig.

 

 

A javaslattétellel kapcsolatos részletes információ kérhető: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Jogi és Önkormányzati Osztályán: 9021 Győr, Városház tér 1. I. emelet 43., a vonatkozó önkormányzati rendelet innen, a javaslattétel benyújtását segítő adatlap pedig innen letölthető.