Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Javítás miatt lezárják az Audi utat

Az Audi Hungária úton több éve folyamatos süllyedés tapasztalható az út tengelye környezetében. A süllyedés környezetében végzett talajmechanikai vizsgálat kimutatta, hogy 3-4 méter mélységben nem stabil talajréteg található, melyet el kell távolítani. Ez a munka hétfőtől kezdődik (2016. 08.01.).

 

A kivitelezés során csak az autóbusz forgalmat tudják biztosítani, a teher és személyautó forgalmat a Hűtőházi út – Reptéri út – Martin út – Kardán út útvonalra terelik.

 

„A lezárás időszakát úgy választottuk meg, hogy figyelembe vettük az Audi gyár kéthetes leállási időszakát, így kisebb forgalmat érint a korlátozás. A részleges lezárás tehát várhatóan két hetet vesz igénybe, de előre nem látható okok miatt a korlátozás akár több időt is igénybe vehet!” – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.