Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Jelentős fejlesztések a Bisinger Óvodában

A belső felújítások mellett az udvar is megújult, a műfüves ovifoci pálya pedig még az idén elkészül…

 

„A 2014-est az óvodák évének is nevezhetjük Győrben, hiszen nem számolva a 420 millió forintos értékű Sugár úti óvoda bővítését, az önkormányzat mintegy 200 millió forintot fordított a városi intézmények felújítására” – fogalmazott dr. Somogyi Tivadar alpolgármester. A terület önkormányzati képviselőjeként hozzátette, a Bisinger Óvoda külső és belső felújításai mellett örömteli, hogy hamarosan elkezdődhet egy műfüves ovifoci pálya építése is az udvaron. A város két ilyen pályára pályázott, és mindkettő esetében pozitív döntés született, így a Bisinger ovi mellett a kiskúti intézményben is megépül a sportlétesítmény.

 

Pallós Erzsébet óvodavezető kifejtette, a belső felújítási munkák során többek között falburkolat-cserék történtek, a tornaszobába egy felajánlás révén baktériumölő műpadló került, és az egyéni fejlesztő szoba is megújult. Az udvar új térkő burkolatot kapott, új ivó-kutakat helyeztek el és egy óriási sakktábla is készült a gyerekeknek. A kicsik biztonsága érdekében egy új kapu révén különválasztották az autós és a gyalogos közlekedést is. A beruházás értéke meghaladta a húszmillió forintot.

 

Az új eszközöket a gyerekek vidám műsorral köszönték meg.