Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Jókai Mór Óvoda, Általános és Szakképzö Iskola

Óvodánkban szakmailag felkészült, sokoldalú, színes egyéniségu óvó nénik és képzett dajka nénik várják az óvodáskorú gyermekeket és családjaikat. Valljuk, hogy minden gyermek saját képességrendszerének figyelembe vételével nevelhető, fejleszthető. Nevelésünk vezérfonala az óvodáskorú gyermek testi- és lelki szükségleteinek kielégítése, mely magában foglalja az egészséges életmód kialakítását, az érzelmi nevelést és értelmi fejlesztést egyaránt. Kiemelt hangsúlyt kap a játék, az anyanyelvi nevelés, a környezetvédelmi nevelés valamint az informatika, természetesen a korosztálynak megfelelően, játékos formában. A mindennapi nevelő-oktató tevékenységben fontos szerepet kap az egyéni képességfejlesztés, az iskolára való alkalmasság elérése. HÍV ÉS VÁR A MESEVÁR!

Szabó Zoltánné
Óvodavezető 
 Telefonszám: 414-071  
 E-mail: iskola@jokai-gyor.sulinet.hu