Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Jótékonykodtak a hivatal munkatársai

Közel 150 csomagot állított össze a győri polgármesteri hivatal, amelyekben a munkatársak által felajánlott adományok találhatók. Ezúttal az egyedül élő időseknek gyűjtöttek tartós élelmiszert a hivatali dolgozók…

 

Sokéves hagyomány folytatódott a Városházán, amikor jótékonykodásra hívták a kollégákat. A Humánszolgáltatási Főosztály koordinálásában egyedül élő, rászoruló idős emberek javára tartós élelmiszert és édességet gyűjtöttek az adventi időszakban.  A csomagok átadásán dr. Fekete Dávid alpolgármester elmondta, a munkatársak kitettek magukért, hiszen rengeteg felajánlás érkezett, aminek nyomán közel 150 csomagot sikerült összeállítani, amelyek értéke összességében megközelíti az egymillió forintot.

 

A városháza munkatársai mellett a városi intézmények kollégái is bekapcsolódtak a gyűjtésbe, amelynek köszönhetően sok idős, egyedül élő embernek tudják szebbé tenni a karácsonyt. Az alpolgármester felhívta a figyelmet arra is, hogy van még idő karácsonyig, ezért aki segíteni szeretne rászoruló embertársainkon, még nem késő megtenni. Erre az adventi időszakban számos lehetőség nyitva áll, többek között a Széchenyi téren a jótékonysági faház is.

 

Panker Mihály a Humánszolgáltatási Főosztály vezetője ugyancsak köszönetet mondott a kollégáknak az aktivitásért. Mint mondta, a csomagokat az érintetteknek az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény munkatársai juttatják el az ünnepek előtt.