Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Jótékonysági virágvásár

A vásár április 11-én szerdán kezdődik, és három napon át tart az üzletközpont két pontján, ahol a Kommunális Szolgáltató munkatársai árusító helyeket alakítanak ki. A virágokat a látogatók választják ki, és a Komszol munkatársainál fizethetik ki. Az ár a piaci árnál lényegesen alacsonyabb, de aki ennél többel szeretné támogatni az intézményt, magasabb összeget is felajánlhat a kiválasztott virágért.

Az eladók között több ismert személyiséggel is találkozhatnak a vásárlók, akik ezzel kívánják támogatni a jótékony célú akciót. Az ismert „árusok” között találkozhatnak Borkai Zsolt polgármesterrel (április 12-én, csütörtökön este hat órától), Németh Zoltán alpolgármesterrel (április 11-én, szerdán délután két órától), Ottófi Rudolf és Simon Róbert alpolgármesterekkel (április 11-én, szerdán délután öt órától).