Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Jóváhagyta 2007. évi költségvetését a Győr-Moson-Sopron Megyei Területfejlesztési Tanács

A Tanács a jövőjét illető bizonytalanságok miatt óvatos gazdálkodásra kényszerül, az előre nem ismert változások előre nehezen tervezhető kezelésére készülve 7 milliós tartalék alapot is képezett.

További napirendként tárgyalta a „Partnerség 2007-2013/2020” – a régió, a megyék és a nagyvárosok összehangolt területfejlesztési dokumentumrendszere (benne a megye új fejlesztési koncepciója és programja) címu előterjesztést, amellyel kapcsolatban úgy határoztak, hogy a témához kapcsolódóan még március 9-ig lehet észrevételeket, javaslatokat tenni. Ezeket aztán beépítik az elfogadásra kerülő anyagba. A napirend elfogadására a március 23-ára tervezett rendkívüli MTT ülésen kerül sor. – közölte Ponty Zita, a megyei önkormányzat sajtóreferense.