Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Karácsonyi ajándék a kis lakóknak

A hagyomány az idén is folytatódott, Borkai Zsolt polgármester játékokkal lepte meg a gyermekotthon lakóit…

 

Immár több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, hogy a győri önkormányzat megajándékozza a gyermekotthon lakóit.  Borkai Zsolt polgármester és dr. Somogyi Tivadar alpolgármester Karácsony előtt látogatta meg a gyerekeket, és gyermekjátékokat, sporteszközöket, társasokat adtak át a fiataloknak. A gyerekek megható műsorral köszönték meg az ajándékokat.

 

A hagyomány kezdetén egyébként az Anya - Csecsemő és Gyermekotthon fenntartója a győri önkormányzat volt. A Bagolyvár Gyermekotthon ma már ugyan nem az önkormányzathoz tartozik, de az ajándékozást tovább folytatta a város. Ahogy Borkai Zsolt fogalmazott az eseményen: „Nagyon jó kapni, de még jobb adni. Ezt az örömöt láttuk a gyerekek arcán, amikor a csodálatos műsort előadták nekünk, és mi is ilyen örömmel adjuk át a játékokat, amelyek szebbé varázsolhatják a gyerekek karácsonyát.”