Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Kerékpárút épült az Új Bácsai úton

Ismét bővült Győr kerékpáros úthálózata. A győri önkormányzat kivitelezésében egy két méter széles, 341 méter hosszú szakasz készült el a Széchenyi híd és a Szabadrév utca között, közvetlenül a zajvédő fal mögötti területen. Radnóti Ákos alpolgármester stílszerűen kerékpáron érkezett a sajtótájékoztatóra, s mint fogalmazott, Győr kerékpáros város, ahol nem csak új utak épülnek, hanem a régiek felújítása is folyamatos.

 

A beruházás költsége közel 19 millió forint volt, további 2,6 millió forintba került a kerékpárút közvilágítása. Az építés során az aszfaltozott útburkolat mellett kiemelt kerti szegély is létesült, közúti jelzőtáblákat helyeztek ki, füvesítettek, fákat ültettek.

 

Bárány István, a körzet önkormányzati képviselője köszönetet mondott az önkormányzatnak a beruházásért, s hangsúlyozta, a bácsaiak hasznára válik az út, sokan nem csak szabadidejükben kerékpároznak, hanem munkába is azzal járnak.

 

A hiányzó szakasz megépítésével teljes lett az Új Bácsai út melletti kerékpárút, amely a Széchenyi hídon már meglevő kerékpárúthoz csatlakozik, s azon keresztül a Belvárosig biciklizhetnek az itt élők.

 

Radnóti Ákos alpolgármester bejelentette, Győrben folytatódik a kerékpárutak építése, a régiek felújítása.