Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Kihelyezett hulladékudvar Marcalváros II-n

A felgyülemlett lomot augusztus 30-án adhatják le a városrészben élők…

 

Rózsavölgyi László, Marcalváros II. önkormányzati képviselője kezdeményezésére hirdeti meg a GYHG Nonprofit Kft. a kihelyezett hulladékudvart az Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola udvarán (Örkény u. 6. bejárat a kiserdő felől), ahová augusztus 30-án 8:00 és 18:00 óra között vihetik a lakók a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékokat.

 

Az átvevő pontra elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, stb. (kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat) lehet beszállítani, amihez vagy a korábban kiadott Győr Kártya, vagy lakcímkártya, vagy hulladékszámla szükséges. A lomtalanítás a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.