Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés

A GYHG Nonprofit Kft. Borsi Róbert, Kovács Tamás és Rózsavölgyi László Marcalvárosi önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

 

Az esemény május 25-én, szombaton 8 és 16 óra között lesz Győrben, a Kovács Margit Általános és Szakképző Iskola udvarán, a Répce utca 2. szám alatt. A helyszínt gépjárművel a Mónus Illés utca felől lehet megközelíteni. A környéken lakók a hulladékudvarokra vonatkozó szabályok szerint, szétválogatva szállíthatnak be hulladékot.

 

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

 

2019. május 25-én a Reptéri úti állandó hulladékudvar zárva tart.