Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Kiskutatók Napja III. – Tudóspalánták Háza

2011. január 11-én 8.00 – 14.00 között immár harmadszor rendezik a „Kiskutatók Napja” bemutató és vetélkedő sorozat első rendezvényét.

A tudománynépszerűsítő rendezvényekkel különböző célcsoportokat céloztak meg, hogy korosztályuknak megfelelően, játékos formában ismertethessék meg velük a tudományt, a Széchenyi István Egyetemen folyó kutatásokat, nemzetközi kapcsolatokat.

A rendezvény – mely a „Tudóspalánták Háza” nevet viseli –  célcsoportja a középiskolások, és az Egyetem által szervezett „Nyitott kapuk” tájékoztató nap keretében rendezik meg.

2011. január 11-én az Egyetem aulájában építik fel a „Tudóspalánták Házát”. Ezen belül 4 helyszínt alakítanak ki, ahol interaktív játékokon keresztül, a SZE belföldi és külföldi hallgatói segítségével kínálnak egy „szelet” tudományt.

A látogatóknak lehetőségük van egy érdekes és mulatságos tudományos kvíz kitöltésére. A helyes megfejtők között ajándékot sorsolnak ki a rendezvény végén.