Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Kivetítő a final fourra – Hétfőn köszöntjük a lányokat!

A hétvégén címvédőként szerepel a női kézilabda Bajnokok Ligájának négyes döntőjében a Győri Audi ETO KC. Akik nem tudnak ott lenni a Papp László Sportarénában, őket közös szurkolásra hívjuk a Dunakapu térre. A lányokat nem vasárnap éjjel, hanem hétfőn este köszöntjük!


A győri kézis lányok már hagyományosan szereplői a női final fournak, és ez az idei évben sincs másként. A győri önkormányzat pedig hagyományosan közös szurkolásra hívja a győrieket a Dunakapu térre, ahol óriás kivetítő épül a szombati és vasárnapi mérkőzésekre.

 

A mérkőzések kezdési időpontjai:

2018. május 12., szombat, elődöntők:
CSM Bucuresti (román)-Győri Audi ETO KC 15.15
Rosztov-Don (orosz) - Vardar Szkopje (macedón) 18.00

 

2018. május 13., vasárnap, helyosztók:
a 3. helyért 15.15
döntő 18.00

 

A győri önkormányzat azonban nem csak a mérkőzések megtekintésére, de közös ünneplésre is hívja a szurkolókat. „Bármi is lesz az eredmény, a lányok egész éves munkájukkal kiérdemelték, hogy együtt köszöntsük őket, és köszönetet mondjunk a nagyszerű pillanatokért, csodálatos mérkőzésekért.” – mondta el Borkai Zsolt polgármester, aki hozzátette, reagálva a győriek és a csapat kérésére is, az idén nem vasárnap késő este a budapesti döntő után közvetlenül, hanem hétfőn este tartják meg az ünnepséget, így a fiatalabbaknak, munkába készülőknek sem kell kihagyniuk a köszöntést a nagyon késői időpont miatt.


A csapatot a final four eredményétől függetlenül 2018. május 14-én, hétfőn este 19:00 órakor köszönti a város a Dunakapu téren.

 

Szurkoljunk együtt a zöld-fehér sikerekért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!