Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Kondicionáló teremmel gazdagodott a rendőrség

Az átadáson elhangzott, Dunántúlon egyedülálló, hogy egy rendőrkapitányság részére vállalkozók összefogásával kondicionáló terem készült.

Dr. Gorgosilits Fábián megbízott megyei rendőrfőkapitány köszönetet mondott a vállalkozóknak a felajánlásért, és a városi önkormányzatnak az adományozásért.

Dr. Holló Sándor városi rendőrkapitány hozzátette, amikor felkarolta ezt az ügyet, a győri vállalkozók mellé álltak, és nagyon rövid idő alatt, mindössze tíz munkanap alatt el is készült a terem, ahol a rendőrök edzhetnek, de oktatásokat, képzéseket és kiképzést is végezhetnek itt. A megvalósítás költsége közel 7,5 millió forint volt.

A vállalkozók nevében Imre István, az Integrál H-Rt vezérigazgatója adta át jelképesen a kondicionáló terem kulcsát a városi kapitánynak. Ezután bemutatták a termet, és az ott található felszereléseket.

A bejárat után egy tábla jelzi: „2007 április 24-re Rendőrség Napjára Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának az Alcufer Kft, Integrál H-Rt, Mester Kht, Pannon-Víz Zrt, Patent Security Kft, Praktiker Kft által felajánlott adományokból a Győr-Moson-Sopron Megyei Főkapitányság részére”.