Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Konzultáció a győri egyetemen a mechatronika mesterszakról

A győri Széchenyi István Egyetem mechatronikai mérnök mesterszakának képzési rendszeréről, a tantervekről, a tanulandó tantárgyakról, a követelményrendszerről, a munkaerőpiaci háttérről, a jelentkezéssel kapcsolatos technikai kérdésekről 2007. március 13-án, kedden 16 órától 18 óráig konzultációs programon adnak tájékoztatást a mesterszak vezetői, vezető oktatói. A helyszín az egyetem tanácsterme (igazgatási épület, II. emelet).

A mechatronikai mesterképzésre kizárólag a korábban megszerzett főiskolai szintu gépészmérnöki, közlekedésmérnöki, muszaki informatika, illetve villamosmérnöki oklevéllel rendelkezők jelentkezhetnek. A 4 féléves képzés a 2007/2008-as tanévben nappali és levelező tagozaton is indul.

A mesterszakokra való jelentkezés határideje 2007. március 19.

Győrben 2007. őszétől két mesterszakon indul képzés: mérnöktanár és mechatronikai mérnöki tanulmányokat kínál az intézmény.