Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Környezettudatosság a felsőoktatásban

A Széchenyi István Egyetem Környezetmérnöki Tanszéke a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesület és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat támogatásával „Környezettudatos magatartás kialakítása a felsőoktatási intézményekben” címmel országos pályázatot hirdet egyetemistáknak, főiskolásoknak. Egy pályamu megírásában maximum 4 hallgató vehet részt, s a muvet poszteren kell bemutatniuk a hallgatóknak. A kiírók várják a hulladékgazdálkodásról, a programsorozatok tervezéséről, az új gépekről és más, környezetbarát témákról szóló muveket.

 

 

A poszterekről készült fényképeket, a pályázatokat 2007. április 5-ig e-mailben a verseny@sze.hu elektronikus, vagy a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesület 9026 Győr, Egyetem tér 1. címre küldhetik a csapatok. A legjobb 10 pályázatot a készítőik április 17-én a győri Egyetemi Napokon mutatják be, s a zsuri 40 ezer, 28 ezer illetve 20 ezer Ft díjat adományoz a helyezetteknek. A legtöbb szavazatot kapott poszter készítői 16 ezer Ft-os közönségdíjat kapnak. A pályázatról, a hozzá kapcsolódó környezetvédelmi konferenciáról a www.gyeke.hu internetcímen folyamatosan adnak hírt a környezettudatossági pályázat kiírói.