Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Köszönet az önzetlenségért

A győri cég munkatársai együtt javították az idősotthon kerítését…

 

A nyár folyamán egy 31 fős csapat érkezett az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr Kálóczy téri idősek otthonának udvarára. Voltak, akik családostul jöttek. Látogatásuk rendhagyó, ugyanakkor nagyszerű és példa értékű. Valamennyien a Győri Ipari Parkban működő Eaton’s Bussmann divízió munkatársai és családtagjaik.

 

A kölcsönös köszöntés és üdvözlet után hamar előkerültek a szerszámok, hiszen segíteni jöttek a vállalat társadalmi felelősségvállalás projektjének keretében. Kerítést építettek, javítottak az intézmény mögötti kertben. A telek körül húzódó, régi, kopott kerítést csiszolták, alapozták, festették – a sok szorgalmas kéznek köszönhetően villámgyors tempóban. Percről percre szépült kezük nyomán kerítésünk, nemcsak az otthon felől, hanem a szomszédos templom és óvoda oldalán is.

 

Közben beszélgettek, figyeltek egymásra és az otthonban élő idősekre, kortól és nemtől függetlenül tették a dolgukat, amelyet önként vállaltak. Az otthonban élő idősek élvezettel nézték a vidám társaságot, többen szerettek volna közéjük állni és dolgozni.

 

Nagyszerű összefogásnak lehettünk részesei, amelyért hálás köszönetet mondunk valamennyi önkéntesnek és annak a cégnek, aki nyitott a társadalmi felelősségvállalásra és ezt a gyakorlatban is bizonyítja. Köszönjük az alapanyagokat, a munkát és az idősek irányában tanúsított figyelmüket. Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

 

Panker Mihály

Igazgató

Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény