Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Közlekedési információk

Vízcsőtörtés miatt lezárták a belső sávot mindkét irányban a Szent István úton a Baross hídi csomópont és az Aradi Vértanúk útja közötti szakaszon. Torlódások vannak, idejében váltsanak sávot!

Vízcsőtörtés miatt lezárták a külső sávot a Vasvári Pál úton a Nagy Imre és Szent Imre utak közötti szakaszon.

Vízcsőtörés okoz fennakadást a Teleki úton két helyen is: a Bajcsy-Zs. úti körforgalomnál a buszmegállónál munkagépek dolgoznak, a Szent István úti jelzőlámpánál a jobbra kanyarodó sávot lezárták a munkálatok idejére, a Szent István útra kanyarodók új sávkiosztáson kell, hogy keresztülhajtsanak. 

Felújítják a Hédervári utat, melynek során – várhatóan május végéig – lezárták a forgalom elől a Pöltenberg és Duna utcák közötti szakaszt. A lezárás idejéig a 16-os autóbuszokat a Rónay Jácint út – Szövetség út – Bácsai út – 14-es sz. főút útvonalra terelik.

Körforgalmú csomópontot építenek a Jereváni út – Zöld út kereszteződésében szakaszosan megállási tilalmat rendeltek el a kivitelezés idejére. A munkaterületen több helyen félpályás lezárás lassítja a forgalmat. A torlódások elkerülése miatt válasszanak más útvonalat.

Kisebb útszukületen kell áthajtani a Fehérvári úton a Mészáros Lőrinc és Zombor utcák közötti szakaszon, kisebb torlódások kialakulhatnak.

Útburkolat helyreállítás miatt útszukület van a Kiss János út - Liszt Ferenc út csomópontban és a Liszt Ferenc út – Tarcsay Vilmos úti kereszteződésében, valamint a Zrínyi úton a Hunyadi utcánál.

Társasház építés miatt útszukület van a Móricz Zsigmond rakparton a Tarcsay Vilmos és Kiss János utak közötti szakaszon. – jelentette az Útkezelő Szervezet.