Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Közlekedési információk Húsvétra

A húsvéti bevásárlások miatt torlódásokra számítsanak ma (04. 06.) délután és holnap (04. 07.) késő délelőtti órákban a bevásárlóközpontok környéki úthálózaton, így a Fehérvári úton, a Szent István úton, a Baross hídon, az Ifjúság körúton, a Tihanyi Árpád úton és a 83-as főút – Pápai út csomópontnál. Hosszabb menetidővel számoljanak!

Pénteken (04. 06.) 14.30 és 15.30 óra között kismotoros felvonulást rendeznek a Teleki László u. – Szent István u. – Nádor Aluljáró – Tihanyi Árpád u. – Vasvári Pál u. – Nagy Imre u. – Baross Gábor u. – Baross Gábor híd – Szent István út – Teleki László u. – Pálffy Miklós u. – Újvilág u. –  Újkapu u. – Móricz Zs. rakpart útvonalon. A felvonulást rendőrök biztosítják, a forgalmat néhány percre leállítják.

Csapadékvíz-csatorna vezetéket építenek Szabadhegy térségében, ezért a Tihanyi Árpád út – Szauter út csomópont térségében úton folyó munkákra és sebességkorlátozásra kell számítani.

Felújítják a Hédervári utat, melynek során – várhatóan május végéig – lezárták a forgalom elől a Zemplén és Duna utcák közötti szakaszt. A lezárás idejéig a 16-os autóbuszokat a Rónay Jácint út – Szövetség út – Bácsai út – 14-es sz. főút útvonalra terelik.

Körforgalmú csomópontot építenek a Jereváni út – Zöld út kereszteződésében, a burkolatot felmarták, ezért egyenetlen útfelületre számítsanak! A munkaterületen több helyen félpályás lezárás lassítja a forgalmat. A torlódások elkerülése miatt válasszanak más útvonalat.

Társasház építés miatt útszukület van a Móricz Zsigmond rakparton a Tarcsay Vilmos és Kiss János utak közötti szakaszon. – jelentette az Útkezelő Szervezet.