Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

KSH adatgyűjtés

A KSH 2017. január 1. és március 31. között önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt végez.

 

A felvétel nyilvántartási száma és neve: Felnőttképzési felvétel 2229. Az összeírási munkát a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások címét véletlenszerűen választották ki. A válaszadás nem kötelező, de részvételükkel hozzájárulnak az országról, régióról, településről készülő hiteles statisztikák előállításához.

 

Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból készülnek, adatot csak összesített formában, a személyes azonosíthatóság lehetősége nélkül közölnek. Az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járnak el.

 

A lakosság és az önkormányzat részére munkanapokon 8 és 16.30 között a (1) 345 6714 telefonszámon adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtések módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást, elsősorban az Adatszolgáltatóinknak – Nyomtatványok – Önkéntes adatgyűjtések menüpont alatt.