Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Lakossági fórum

A beruházó NIF Zrt. és a kivitelező SHS Konzorcium lakossági fórumot tart a keleti elkerülő út harmadik ütemével kapcsolatban...

 

Helyszín: Bácsai Művelődési Ház

Cím: 9030 Győr, Heltai Jenő utca 8.

Időpont: 2017. február 7. 17 óra

 

 

A 813. sz. főút III. üteme az 1. sz. főút és a 14. sz. főút közötti szakaszon valósul meg 5,2 km hosszon. A 813. sz. főút és 1301, 1302 jelű utak illetve 14 sz. főút találkozásánál három körforgalomi csomópont kerül kialakításra. A Mosoni-Duna felett kerékpáros átvezetéssel kerül megvalósításra egy acél ívhíd, mely díszvilágítással lesz ellátva.

 

 

A magyar források felhasználásával megvalósuló beruházás január elején megkezdődött, a munkálatokat a közbeszerzésen nyertes SHS Konzorcium nettó 14,8 milliárd forintért végzi. Az építés várhatóan 2018. évben fejeződik be.

 

 

A fórumon lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések, észrevételek megvitatására.

 

 

A lakossági fórummal és a munkálatokkal kapcsolatban további tájékoztatás kérhető a beruházó NIF Zrt. info@nif.hu email címén.

A vállalkozó panaszirodájának címe:

9022 Győr, Schwarzenberg utca 8/b.

E-mail: szilvia.babos@strabag.com

 

A panaszokat csak írásban lehet benyújtani!