Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Lesz este Tom Jones koncert Győrben!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja a lakosságot és nyárzáró koncert után érdeklődőket, hogy Tom Jones fellép ma este Győrben!

 

A szakemberekkel történt egyeztetések után az a döntés született, hogy nem marad el a kiemelt érdeklődésnek örvendő, 21.00 órakor kezdődő koncert a győri Városháza előtti téren.

 

Esőre lehet számítani, azonban felhőszakadásra, viharos széllökésekre, az emberek biztonságát veszélyeztető időjárási körülményekre nem. A holnapi időjárás kiszámíthatatlansága, valamint a jósolt viharos széllökések miatt a koncert mai napon történő megtartásában egyöntetűen egyetért az az operatív törzs, amelynek tagjai a biztonságos lebonyolítást segítik.

 

A koncertre érkezőkhöz az a kérés, hogy lehetőség szerint esőkabátot hozzanak magukkal, ne pedig esernyőt! A koncert ideje alatt kiemelt létszámban lesznek jelen a biztonságot garantáló szervezetek.

 

Kérjük a korábban közzétett információk áttanulmányozását, amelyek tartalmazzák a kijelölt parkolók helyszíneit, az útlezárásokat, a menekülési útvonalakat, az egészségügyi biztosítások helyszínét, valamint a buszeltereléseket is.

 

A barátságtalan időjárás ellenére Tom Jones fergeteges koncertjére számíthatnak azok, akik úgy döntenek, hogy kilátogatnak a Városháza előtti térre!