Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Lezárás a Bécsi kapu téren

 

A Győr, Bécsi kapu tér felújításának következő építési üteme során a térnek a Kármelita templom előtti és a tér középső területét korlátoljuk el a közlekedők elől az elkövetkező napoktól. Az építési munkaterület biztosítása, a munkagépek mozgása és a gyalogosforgalom fenntartása mellett a gépkocsi forgalmat már nem lehet fenntartani a téren történő átközlekedés során, emiatt 2018. július 13-án (péntek) 08.00 órától az autósforgalom elől lezárjuk a Bécsi kapu teret. A lezárásra várhatóan őszig van szükség, de amennyiben lehetőség nyílik a tér részleges megnyitására, gondoskodni fogunk az átközlekedés lehetőségéről.
A belvárosi gyalogos-zóna nyugati oldalának kapuja a felújítás miatt bezárul az autósok előtt péntektől, a ki-és behajtásra a Teleki út - Apáca utca – Jedlik Ányos utca – Dr. Kovács Pál út – Király utca, vagy a Czuczor Gergely utca – Kisfaludy utca – Aradi Vértanúk útja útvonalon keresztül lehetséges. A terelőútvonalakra a Bécsi kapu tér irányából kiállított behajtási engedélyek is érvényesnek lesznek, így ügyfeleinknek a behajtási engedélyekkel teendőjük nem lesz.
A terelés miatt megértésüket és türelmüket kérjük!

A Győr, Bécsi kapu tér felújításának következő építési üteme során a térnek a Kármelita templom előtti és a tér középső területét korlátolják el a közlekedők elől az elkövetkező napoktól. Az építési munkaterület biztosítása, a munkagépek mozgása és a gyalogosforgalom fenntartása mellett a gépkocsi forgalmat már nem lehet fenntartani a téren történő átközlekedés során, emiatt 2018. július 13-án (péntek) 08.00 órától az autósforgalom elől lezárják a Bécsi kapu teret. A lezárásra várhatóan őszig van szükség, de amennyiben lehetőség nyílik a tér részleges megnyitására, gondoskodni fognak az átközlekedés lehetőségéről.

 

A belvárosi gyalogos-zóna nyugati oldalának kapuja a felújítás miatt bezárul az autósok előtt péntektől, a ki-és behajtásra a Teleki út - Apáca utca – Jedlik Ányos utca – Dr. Kovács Pál út – Király utca, vagy a Czuczor Gergely utca – Kisfaludy utca – Aradi Vértanúk útja útvonalon keresztül lehetséges. A terelőútvonalakra a Bécsi kapu tér irányából kiállított behajtási engedélyek is érvényesnek lesznek, így ügyfeleinknek a behajtási engedélyekkel teendőjük nem lesz. - tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

 

A terelés miatt megértésüket és türelmüket kérjük!