Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Lezárás a Tihanyi úton

A Tihanyi Árpád útnak a Vasvári Pál út felé vezető jobbra kanyarodó sávját újítják fel 2016. augusztus 2., keddtől, mely várhatóan augusztus végéig tart. A felújítást a sáv teljes lezárása mellet tudják elvégezni. A jelzőlámpás csomópontnál nem lehet biztosítani a jobbra kanyarodás lehetőségét, a közlekedők a környező utcák csomópontjain keresztül tudnak a Vasvári Pál út felé eljutni.

 

„Aki a Tihanyi Árpád útról jobbra szeretne majd kanyarodni a Vasvári Pál útra, javasoljuk, hogy a Magyar út – Szent Imre út útvonalon keresztül tegye ezt. Arra kérjük, az autósokat, hogy ne próbálják meg a szabálytalan jobbra fordulást a jelzőlámánál, mert – azon túlmenően, hogy szabálytalan - a szűk hely miatt balesetveszélyes is lenne!„ – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

 

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatása szerint a lezárás miatt 2016. augusztus 2-án (kedden) üzemkezdettől, előreláthatólag augusztus végéig a következő helyi, regionális és országos autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek:

 

  • A 11-es és 11Y jelzésű autóbuszok Marcalváros felé a Tihanyi Árpád út – Magyar utca – Szent Imre út – Vasvári Pál utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a "Tihanyi Árpád út, kórház" és a "Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat" megállóhelyeket, de megállnak a "Magyar utca, Szent Imre út", a "Szent Imre út, Magyar utca" és a "Szent Imre út, Megyei rendelő" megállóhelyeken.

 

  • A 14-es, 14B és 25-ös jelzésű autóbuszok Marcalváros felé a Kodály Zoltán utca – Ifjúság körút – Vasvári Pál utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a "Földes Gábor utca" és a "Tihanyi Árpád út, kórház" megállóhelyeket, de megállnak a "Kodály Zoltán utca, gyógyszertár" és az "Ifjúság körút, Kodály Zoltán utca" megállóhelyeken.

 

  • A 37-es autóbuszok Gyirmót felé, valamint a Győr, autóbusz-állomásról induló, 82-es és 83-as főút felé közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok (beleértve a 32, 34, 36 jelzésű integrált helyi járatokat is) a Tihanyi Árpád út – Szauter Ferenc utca útvonalon közlekednek. A 37-es helyi járatok nem érintik a "Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat" és a "Szent Imre út, Nádas Ernő utca" megállóhelyeket, viszont megállnak a "Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó" és a "Szauter Ferenc utca, Praktiker áruház" megállóhelyeken.