Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Lezárták a Dunakapu mélygarázst

Győr belvárosában, 2016. augusztus 19. péntek délután 14 óra 30 perc körül rendkívül nagy mennyiségű csapadék hullott. Ezt a csatornarendszer nem tudta azonnal elnyelni, a hirtelen jött eső felgyűlt a város utcáin, onnan a víz a Dunakapu mélygarázs autós ki- és bejáratán keresztül befolyt a létesítménybe. A Győr-Szol Zrt. munkatársai a mélygarázst lezárták, és azonnal intézkedtek a kárelhárítás megkezdéséről, a víz kiszivattyúzásáról.

 

Jelentős mennyiségű csapadék elsősorban a legalsó szinten gyűlt fel, ahol szerencsére csak néhány jármű parkolt, de az első és második szinten sem lehetett megközelíteni az autókat „száraz lábbal”. Az okozott kellemetlenségért a fenntartó elnézést kér az érintettektől, a későbbiekben a közműszolgáltatók bevonásával vizsgálja meg, hogyan kerülhetőek el a hasonló esetek.

 

A Dunakapu mélygarázs újranyitásáról a Győr-Szol Zrt. a sajtón keresztül értesíti a közlekedőket.