Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Lobogózzuk fel a Várost!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata felhívással fordul a város lakosságához, hogy igényeljenek a lakóházuk fellobogózásához nemzeti színű zászlót.

 

Borkai Zsolt polgármester elmondta, hogy az Önkormányzat mindenkor kegyeleti kötelességének tartotta, hogy tisztelettel ápolja azon történelmi nagyjaink emlékét, akik hősi helytállása máig ható példa a magyarság számára. Minden nemzeti ünnepünk különleges alkalom a megemlékezésre, és rendezvényeinkhez a fellobogózott házak nyújtanak méltó külsőt. Önkormányzatunk, ezért döntött úgy, hogy zászlókat adományoz az épületek feldíszítéséhez, lakóházanként (lakás, családi ház, társasház, lakótömb stb...) egy nemzeti színű lobogó igényelhető (kétféle méretből lehet választani).

 

Radnóti Ákos városüzemeltetésért is felelős alpolgármester hozzátette, hogy a győri háztulajdonosoknak, lakástulajdonosoknak vagy a közös képviselőknek nem kell egyebet tenniük, mint kitölteni és visszaküldeni az alábbi adatlapot. Az űrlapokat 2018.szeptember 28-ig kell eljuttatni Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata levelezési címére: 9021 Győr, Városház tér 1. a borítékra kérjük ráírni, „nemzeti színű zászló, vagy a zaszloigenyles@gyor-ph.hu e-mail címre. A zászlók átvételét követően az átvevő kötelező jelleggel gondoskodik arról, aláírásával igazoltan, hogy minimum a nemzeti ünnepnapok (03.15., 08.20., 10.23.) alkalmával kötelezően elhelyezi a lakóház homlokzatán”

 

A zászlók átvételének pontos időpontjáról a későbbiek folyamán a Győr+ újságban és a város honlapján olvashatnak információt, előzetesen október elején kerül sor az átadásra egy kijelölt napon a városháza előtti téren.

 

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos tájékoztató innen elérhető.