Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Magyar győzelem győri szereplőkkel

Az első percekben látszott, szoros, izgalmas csatára számíthat a közönség. A döntetlen-közeli állás után a mieinknek sikerült meglépniük három góllal, de egy kiállítást követően a norvégok nem csak visszazárkóztak, de fordítottak is. A kapuban Herr Orsolya nagyszeruen védett, több bravúrt is bemutatott. Az első félidő végig roppant szoros volt, amit a játékrész eredménye is mutat: 15-15.

A második félidőben Herrt Triffa váltotta a kapuban, aki szintén elkapta a fonalat. A mieink Ferling találataival ismét elhúztak három gólra, de a harcos vendégek megint csak visszakapaszkodtak. Ekkor Görbicz adott új lendületet a csapatnak, váratlan megoldásai meglepték az ellenfelet. Egy ízben a saját kilenceséről dobott gólt, hiszen az emberhátrányban játszó Norvégia kapusát mezőnyjátékosra cserélte.

Debütálhatott a válogatottban Temes Bernadett is, aki rögtön egy szép megoldással hívta fel magára a figyelmet. Lövést színlelve passzolta Görbicz Anitának a labdát. A végjátékra egyértelmuvé vált a hazaiak győzelme, ekkor már védekezésben és támadásban is az ellenfél fölé nőttek. A vége 32-27 lett.

A barátságos mérkőzés „visszavágóját” szombaton rendezik, amelyre Németh András egy másik csapattal utazik. A győriek közül Herr Orsolya, Juhász Gabriella, Temes Bernadett,  Hornyák Ágnes és Bódi Bernadett lehet ott a mérkőzésen.