Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

"Magyarország és modern haza"

"Magyarország és modern haza" fogalmának modern és erősítő jellegű regionális diákújságírói pályázatát írja ki az MFPÉE a Nyugat-Dunántúli Régió településein és a határon innen és túl élő dolgozó, tanuló fiatal diákújságírók számára 2009. május 15.-vel kezdődöen egy éven át.

A pályázat kiírt július havi témája:  Európa Magyarországon van
Pályázat  havi beküldési határideje 2009. július 28.
Beküldési cím: civilek@index.hu   MFPÉE 9007 Győr PF:1026

Az MFPÉE kifejezetten a közvetlen lakókörnyezetével azt féltő-óvó módon gondolkodó 15-18 évesek részére ad lehetőséget a havonkénti ajánlott témakörben újságírásra, a pályázat végén emlékserleg és más díjakkal elismerve.

A hagyományosnak tekinthető civil érdekvédelmi és érdekérvényesítő civil nyílt napon Országbíró Zoltán Regionális Közigazgatási Civil Főkoordinátor társadalmi minőségben várja az érdeklődőket Győrben a megyeháza épületében (Győr, Árpád út.32. kisterem) 2009. július 09.-án 11h-14h között.

A Zala megyei, Vas megyei, Győr-Moson-Sopron megyei lakosok jogvitáiban, peres ügyeiben érdeklődését, cégek, önkormányzatok jogsérelmeit és az érdekeik országos megjelenítését a Nyugat-Dunántúli Regionális Permegelőző és Peres Szakértői Iroda fogadja hétköznapokon.(Győr, Bajcsy-Zsilinszky u.42.)

A civil szervezetek tájékoztatása és támogatása az MFPÉE kitűzőtt célja, érdeklődésükre, tagjaik közérdekű panaszaira továbbra is számítanak!

Bejelentkezés és regisztráció a nyílt napra: euregioerdek06@vipmail.hu vagy a 06-302-164-102 telefonszámon 2009.július 08.-ig. 

MFPÉE Elnökség