Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

MANDARIN HOLD- A Bolero Fúvósegyüttes-Győr első CD lemeze

A Hungaroton –a lemez kiadójának- munkatársainak (Matz László zenei rendező, Győri János hangmérnök) gyors, lelkiismeretes, profi munkájának a CD meg tudott jelenni a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében megrendezett nagysikeru lemezbemutató koncertre, ami március 24-én volt a Magyar Rádió Márványtermében.

A lemez anyagának nagy része a 80-as években íródott a Berkes Kálmán vezette Budapesti Fúvósegyüttes részére, de hallható a lemezen direkt a Bolero Fúvósegyüttes-Győr számára készült nagyszabású Forever and a day címu kompozíció is, melynek ősbemutatója a 2005-ös szilveszteri koncerten volt a Richter Teremben.

A felvételt a komponista Vukán György irányította, a muveket ő vezényelte, együtt játszott szintetizátoron, és zongorán a Bolero Fúvósegyüttessel. A lemezen egy szám erejéig hallható a világhíru trombitamuvész, Boldoczki Gábor, aki egyébként a SONY BMG hanglemezkiadó exkluzív muvésze, az ő engedélyükkel vehetett részt a felvételen.

Nagyon bízunk benne, hogy a budapesti lemezbemutató koncertünket egy győri is követheti majd hamarosan- mondta el Ősz Gábor a Bolero Fúvósegyüttes-Győr vezetője.

További információk az együttes honlapján: www.bwe.hu