Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Március 15: A megyei programok

A megyei önkormányzat Csorna Város Önkormányzatával közösen - 2007. március 15-én, csütörtökön 10.00 órától tartjak a Rábaköz szívében, Csornán. 

Az ünnepség programja:

A megemlékezés a Premontrei Rendház falán elhelyezett dombormunél kezdődik, majd a Városi Muvelődési Központban folytatódik. Az ünnepség résztvevőit elsőként Dr. Turi György, Csorna város polgármestere köszönti, majd a település elismert és köztiszteletnek örvendő személye, Németh László atya, a Jézus Szíve Templom plébánosa mond ünnepi beszédet. Ezt követően a „Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Sajtó Tagozatának Díjait” dr. Szakács Imre, a megyei közgyulés nyújtja át az idei díjazottaknak, Tóth Évának és Hancz Gábornak. Az ünnepi musorban a csornai Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola diákjai és a Pántlika Néptáncegyüttes tagjai közremuködnek.