Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Még várják a nevezéseket!

A győri önkormányzat felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy május 6-ig még lehet jelentkezni a „Szép környezet – Jó közérzet” versenyre.

 

Városunkban már hagyomány a környezetszépítő verseny, amelyre az idén családi ház, társasház, erkély és üzletek teraszai kategóriákban pályázhatunk.

 

A versenybe magánszemélyek, lakóközösségek és üzletek jelentkezését várják, de fontos kitétel, hogy a társasházak, lakásszövetkezeti lakótömbök esetében egy háztömb vagy legalább két lépcsőház lakóinak összefogása szükséges a jelentkezéshez. A versenybe nevezni május 6–ig lehet, a nevezési lap elvihető a Városháza portájáról, a részletes felhívással együtt letölthető ide kattintva, illetve kivágható lesz az április 29-i Győrplusz újságból is. A nevezést a Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Főosztályára (II. em. 237.) kell eljuttatni, illetve megküldeni: 9021 Győr, Városház tér 1. címre. A borítékra írják rá: „Szép környezet – Jó Közérzet” verseny.

 

A zsűrizést szakemberekből álló szemlebizottság végzi májusban, júniusban és júliusban. Az eredményhirdetést szeptemberben tartják majd, ahol a családi ház kategória első helyezettje százezer, a második 75 ezer, míg a harmadik 50 ezer forint értékű vásárlási utalványban részesül, amelyeket kertészeti eszközök, anyagok, növények beszerzésére lehet fordítani. A társasházak, illetve az üzletek teraszai esetében a díjazás 250 ezer, 200 ezer és 150 ezer forintos utalvány, míg az erkély kategóriában 75 ezer, 50 ezer és 25 ezer forintos vásárlási utalvány a díj. A helyezettek az oklevél mellett a Szép Környezet – Jó Közérzet tábla kihelyezésére is jogosultságot szereznek.