Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megelőző síkosságmentesítés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján 2017. január 31-én, kedden havazás és jelentős mennyiségű ónos eső nehezítheti a közlekedést az ország számos megyéjében. A szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki egyebek mellet Győr-Moson-Sopron megyére is.

 

Tekintettel az előrejelzésekre a Győr-Szol Zrt. kedden napközben megkezdte a megelőző síkosságmentesítési munkákat. A szolgáltató munkagépei sózzák a kezelésében lévő tömegközlekedési útvonalakat, hidakat, felüljárókat, főutak burkolatait, valamint a buszmegállók, járdák, terek felületére is szóróanyagot juttatnak ki gép és kézi erővel.

 

A Győr-Szol síkosságmentesítésben résztvevő állománya a társaság telephelyén ügyeleti készenlétben áll a szükséges további beavatkozások elvégzésére.

 

A szolgáltató felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tájékozódjanak az aktuális meteorológiai helyzetről és az útviszonyokról, ónos eső esetén lehetőleg senki ne induljon útnak.