Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megemlékezés

A megemlékezést a Győr-szigeti gyermekorvosi rendelőnél (Radnóti u. 41.) tartják április 26-án, 17.30 órától. Bevezetőt tart dr. Schmidt Péter gyermekgyógyász szakorvos, a településrész önkormányzati képviselője. Ezután az óvodások musora következik.

Köszöntőt mond Borkai Zsolt polgármester és Balogh József országgyulési képviselő, majd a Győr-szigeti Bartók Béla Ének-zenetagozatos Iskola diákjai adnak musort. Este hat órakor Zsebedics József kanonok, Győr-szigeti plébános szenteli fel az épületet. Zárszót mond Németh Gyula értékesítési igazgató.

A Győr-Szigetiek Baráti Köre és Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala mindenkit szeretettel vár a megemlékezésen.