Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megújul a Kossuth utca

230 millió forintból, szaknyelven szólva faltól falig, vagyis teljesen megújul a Kossuth utca 230 méter hosszú szakasza. A kizárólag önkormányzati pénzből megvalósuló beruházás keretében az Erkel Ferenc utca és a Jakobinus köz között kicserélik a rossz állapotban lévő közműveket, utat és járdát újítanak fel, de gyalogos átkelőhelyeket és egy 75 férőhelyes parkolót is kialakítanak. A munkálatok már júliusban kezdődnek, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor legkésőbb november közepére végeznek is a teljes körű felújítással.

 

A beruházás részleteiről Fekete Dávid alpolgármester és Prédl Antal a győri Útkezelő Szervezet vezetője számolt be. A Győrplusz erről szóló video-összeállítása itt látható!