Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megújult a Brigád utca

A korábban rossz állapotú lakóutca új aszfaltburkolatot kapott.

 

Az önkormányzat jó döntést hozott, amikor meghirdette a lakóutca programot, hiszen ezáltal minden városrész számos utcája megújulhatott, és az ott élők mindennapjai válhattak könnyebbé. - mondta el Fekete Dávid alpolgármester, a városrész egyik önkormányzati képviselője.

 

A felújításra nagy szükség volt, hiszen a korábbi burkolat elhasználódott, a keréknyomokban kátyúsodott, ezért az esővíz nem folyt le a felületéről. – tette hozzá Szeles Szabolcs, a terület másik önkormányzati képviselője. Mint mondta, a felújítás a korábban megkezdett lakóutca program folytatásaként is tekinthető, hiszen a Brigád utca környezetében lévő Szegfű, Tulipán, Rábca, Liget utcák felújítása évekkel ezelőtt elkészült.

 

Prédl Antal a győri Útkezelő Szervezet vezetője kiemelte, a Brigád utca felújításának értéke közel 20,5 millió forint. A felújítás során mintegy 360 tonna aszfaltot dolgoztak be kivitelezők a meglévő felületi bevonatra, így a megújult utca újra jó minőségben szolgálja a lakókat közlekedésük során.