Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megújult a kiserdei futópálya

Elhasználódott a Marcalvárosi kiserdőben található futópálya mulcs futófelülete, a faforgács pótlásáról a Győr-Szol gondoskodott Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő kezdeményezésére.

 

A képviselő elmondta: „Nemcsak a Győrben különlegesnek számító futópálya felülete újult meg, hanem új padok is kikerültek a futókör mellé, így a pálya melletti nyújtószigettel kiegészülve már komplex sportolási lehetőség várja a győrieket. Nem véletlenül érkeznek a futni vágyók más városrészekből is, őket megújult gépkocsi behajtóval várjuk.”

 

A felújítás összköltsége eléri a hárommillió forintot, amely önkormányzati forrásból, a képviselő támogatásával valósult meg.