Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megváltozott a forgalmi rend az Árpád úton

Az Árpád út Rába Hotel előtti szakaszán forgalmi rend-változás miatt kérik a közlekedőket, hogy figyeljenek az újonnan elhelyezett jelzésekre. Az érintett útszakaszon korábban 15 perces időkorláttal lehetett várakozni, azonban sok autós tartós parkolásra használta éjszaka, vagy hétvégén a területet. Gyakoriak voltak a visszaélések, és az ezzel kapcsolatos panaszok is.

 

A szabálytalankodók akadályozták az Árpád útra behajtó turista buszokat, illetve a kétirányú forgalmat. Figyelembe véve, hogy a Rába Hotelbe számos autóbusz érkezik és csak ez a hely áll rendelkezésre a vendégek ki-és beszállítása, ezt a 15 perc időkorlátos várakozóhelyet kizárólag autóbuszoknak tartják fenn a jövőben, személyautókkal már tilos itt várakozni. A jelzőtáblákat 2015. január 22-én helyezték el az önkormányzat kivitelezői. A Rába Hotel környékén egyéb forgalmi rend-változtatás nem történt. – tájékoztattott Máthé-Tóth Péter a város Útkezelő Szervezetének műszaki vezetője.