Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megyei együttmuködés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyulés önként vállalt feladatai között szerepel, hogy támogatja a társas életre szerveződő közösségek tevékenységét, a lakosság életmódjának javítását szolgáló célok megvalósítását. Ennek a feladatvállalásnak egyik pozitív példája az Értelmi Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületével évek óta fennálló eredményes kapcsolat, melynek keretében a megyei önkormányzat és az egyesület először 2002 októberében, majd 2004 nyarán kötött „Együttmuködési megállapodás”-t.

Az eltelt időszak bebizonyította, hogy az egyesület folyamatos muködéséhez szükséges a civil szervezetekkel való partnerségi kapcsolat fenntartása és ápolása, a megyei önkormányzat lehetőségei szerinti segítségnyújtás, ezért az „Együttmuködési megállapodás” meghosszabbítását mindkét fél fontosnak tartja és támogatja. Ezt a megyei közgyulés 2007. március 2-i ülésén határozatával is megerősítette. – számolt be Ponty Zita, megyei sajtóreferens.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és az Értelmi Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete közötti együttmuködési megállapodás aláírását március 21-én, szerdán délelőtt 10.00 órakor tartják a Megyeházán.

A dokumentumot Szakács Imre, a megyei közgyulés elnöke és Tóth Jánosné, az egyesület elnöke írja alá.