Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Menetrendi változások

A Kisalföld Volán értesíti utasait, hogy 2014. szeptember 1-től (hétfőtől) a következő, kisebb menetrendi korrekciókat vezetik be Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

 

Az AUDI Motor Hungaria Kft. műszakrendjének változása miatt

  • a 20Y vonalon az AUDI gyár, 8-as porta megállóhelyről Ménfőcsanak felé munkanapokon a következő járatok 7 perccel később indulnak:
    • 6.13 helyett 6.20 órakor;
    • 14.13 helyett 14.20 órakor;
    • 22.13 helyett 22.20 órakor.
  • A fenti módosítás miatt a Ménfőcsanak, Győri út, körforgalomtól jelenleg munkanapokon 14.59 órakor induló 22-es autóbuszjárat 11 perccel később, 15.10 órakor indul a Révai Miklós utca felé.
  • A 12A vonalon az AUDI gyár, 8-as portától munkanapokon 6.15 óra helyett 2 perccel később, 6.17 órakor indul járat.
  • Hasonlóképpen, a 12-es vonalon az AUDI gyár, 5-ös portától 14.08 óra helyett 2 perccel később, 14.10 órakor indul autóbusz.

 

Az új bácsai út Szabadrév utcai kereszteződésénél, az áruháznál épült új megállóhelypár megkapta forgalomba helyezési engedélyét, ezért a 10-es jelzésű autóbuszok a fenti naptól kezdődően megállnak ott. Az új megállóhely az Árkád üzletház és a Víztükör utca megállóhelyek között található, elnevezése az útkereszteződésre utalva „Szabadrév utca” lesz.

 

Rezsimenetek átminősítése révén az 1A vonalon szabad- és munkaszüneti napokon (szombat, vasárnap, ünnepnap) 2 db új csonka járat vehető igénybe utazásra. Az autóbusz Újváros, Nép utcából 6.08 órakor indul és a Baross Gábor híd, belvárosi hídfőig szállít utasokat, illetve 6.29 órakor az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyről Újváros, Nép utcáig közlekedik, 30 perccel korábbi hazautazást lehetővé téve az éjszakai műszakban dolgozók egy részének. A módosítással hétvégén egész nap biztosítottá válik Újváros, Nép utca és a városközpont között a 30 percenkénti kiszolgálás. – tájékoztat a Kisalföld Volán.