Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Minden ETO-st a Magvassyba várnak pénteken 17:00 órára!

A győri labdarúgás jövőjéről is képet kaphatnak mindazok, akik kilátogatnak a Rába ETO futsal-mérkőzésére, amelyen – győzelem esetén – az ötödik bajnoki címet is együtt ünnepelhetjük…

 

Ahogy azt Borkai Zsolt polgármester a héten közleményben tudatta, sikerült megmenteni a 111 éves győri zöld-fehér labdarúgást a megszűnéstől. Az utánpótlás csapatok maradhatnak a bajnokságaikba, míg a felnőtt csapat előtt az NB3-ban való szereplés lehetősége nyílik meg. A kialakult helyzetről és a jövő győri terveiről a pénteki nap folyamán először az ETO játékosai, edzői, alkalmazottai, a gyerekek és szüleik egy nem nyilvános eseményen kapnak tájékoztatást.

 

A nagyközönség, az ETO szurkolói, valamennyi győri sportbarát délután öt órától hallhat minderről. A győri önkormányzat teljes mellszélességgel az utánpótlás mellett áll, hiszen a cél, hogy az ETO valóban egy igazi tehetségműhely legyen, ahonnan sok győri és Győr környéki labdarúgó kerülhet ki. A cél, hogy a nagycsapat magját is a győri tehetségek alkossák, és a győri kötődésű szakemberek irányításával, a győri szurkolók buzdításával a lehető leghamarabb visszakerüljön a csapat az NB1-be. Az első osztályhoz persze erős szponzorok is kellenek majd, akik segítik a csapatot, de mindezt úgy, hogy még egyszer ne fordulhasson elő az, ami most az ETO-val történt. A zöld-fehérek visszatérnek egykori hagyományaikhoz, a címerhez és az indulóhoz, mert azt szeretnék, ha a klub játékosai, edzői, munkatársai erős szálakkal kötődjenek a városhoz, az ETO valóban győri csapat legyen!

 

„A jövő focija Győrben épül” – ezzel a szolgennel várnak minden sportbarátot a Magvassy Mihály Sportcsarnokba 2015. május 15-én, pénteken 17:00 órára, hogy közösen ünnepeljük meg az ETO megmaradását, és remélhetőleg a futsalosok ötödik bajnoki címét is! A Rába ETO a Berettyóujfaluval találkozik, és győzelme esetén a hátralévő mérkőzésektől függetlenül megnyeri a bajnokságot! Töltsük meg a lelátókat, legyünk minél többen a Magvassy sportcsarnokban!