Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Munkaügyi Osztály

dr. Csele Balázs osztályvezető 96/500- 174
Szabó Nóra 271
dr. Bódi Erzsébet 163
fax - Munkaügyi Iroda 287


E-mail: munkaugyiosztaly@gyor-ph.hu

„Ellátja a hivatal személyügyi és munkaügyi feladatait, biztosítja annak törvényes és eredményes mûködését. A magasan képzett, feladatát eredményesen ellátó személyi állomány biztosítása érdekében: gondoskodik a megfelelő munkaerő utánpótlásáról, elkészíti az új belépők, kilépők, munkakör változáshoz kapcsolódó személyügyi teendőket elkészíti az éves és középtávú képzési programokat, ellátja azok megvalósításához kapcsolódó feladatokat, előkészíti és végrehajtja az előmenetelhez szükséges munkáltatói intézkedéseket, ellátja a hivatal köztisztviselőinek juttatásaival kapcsolatos munkaügyi teendőket, kidolgozza a köztisztviselők egyéni teljesítmény értékelésének alapját képező tárgyévi követelményeket, ellátja a kitûzéssel, értékeléssel összefüggő teendőket, megszervezi és lebonyolítja köztisztviselők vagyonnyilatkozat-tételével, azok összevetésével kapcsolatos feladatokat, figyelemmel kíséri és elkészíti a jogszabály változásokhoz kapcsolódó helyi rendeleteket, szabályzatokat, és gondoskodik azok végrehajtásáról.”