Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

NAGY PONTSZÁMÍTÁSI NAP GYŐRÖTT

A győri Széchenyi István Egyetem 2011. február 1-jén, kedden 16 órától 18 óráig Nagy Pontszámítási Nap rendezvényt tart. Helyszín: Győr, Egyetem tér 1., Főépület, B1 terem.

- Kérdéses Önnek a pontszámítás módja? Bizonytalan a jelentkezési lap kitöltésében? Milyen plussz teljesítményért járhat a jelentkezőknek többletpont? Nem dőlt még el, melyik szakokat választja? – e kérdéskörök szerepelnek a programról a győri egyetem honlapján. A résztvevők az egyetem munkatársaitól személyes választ kapnak a felvételit érintő összes kérdésükre.

A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat előzetesen jelezzék a http://felveteli.sze.hu oldalon létrehozott regisztrációs felületen.