Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Nyílt nap a NAV győri ügyfélszolgálatán

Az idei évtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal külön kérés nélkül elkészítette a bérből és fizetésből élő magánszemélyek szja-bevallási tervezetét a munkáltatóktól, kifizetőktől érkezett adatok alapján. Akinek még nincs, annak érdemes megfontolnia az ügyfélkapunyitást, hogy segítségével online elérje az adóbevallását.

 

2017. április 12-én, szerdán és április 19-én, szerdán a Győr, Szent István út 15-17. szám alatti ügyfélszolgálaton délelőtt is várják a NAV munkatársai 8-11 óráig azokat, akik az adóbevallási tervezetük eléréséhez ügyfélkaput nyitnának, illetve van ügyfélkapujuk, de segítséget, tájékoztatást kérnének a NAV által készített tervezetükkel kapcsolatban.

 

Az ügyfélkapu-regisztráció mindössze néhány percig tart, és csak személyazonosító igazolványra (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) és érvényes e-mail címre van szükség hozzá.